Jag fick hjälp med att fälla några träd

Jag fick hjälp med att fälla några träd

Hej på dig och riktigt kul att just du tittar in på bloggen den här dagen. Jag har semester från mitt jobb som ekonom, det är härligt att vara ledig! Jag sitter på terrassen och kikar ut över trädgården. Nu har trädgården blivit riktigt snygg, men det har krävts en del jobb. Jag fått hjälp med att fälla några träd och fräsa bort ett par stubbar. Det är ett företag som sysslar med bland annat trädfällning i Umeå som hjälpt mig, företaget heter Tilly, Fredrik. 

 

Jag skriver mycket här i bloggen om alltifrån ekonomi till det här med hus och hem och trädgård, och många skriver till mig och säger att de följer mina inlägg med stort intresse. Jag får också en hel del kommentarer, och flera har också frågat mig om olika saker, bland annat så skrev en person i förra veckan och berättade att hans robotgräsklippare fastande i en stubbe i gräsmattan och han var irriterad, och han undrade vad han kunde göra? Ta det lugnt blir mitt svar till dig! Det finns en lösning på problemet. Både du med gräsklipparen, och alla ni andra som behöver hjälp med någon stubbfräsning eller trädfällning i Umeå kan vända er till Tilly, Fredrik, så får ni hjälp. Tilly, Fredrik är erfaren och kompetent och kan verkligen hjälpa de flesta som är intresserade, under förutsättning att det är en stubbfräsning eller en trädfällning i Umeå eller Skellefteå ni behöver ha hjälp med. Man ska alltid kontakta en professionell trädfällningsfirma när man inte själv har kompetensen att utföra trädfällningar, och Tilly, Fredrik är ju just det, ett riktigt professionellt företag. Av det här företaget kan du vara säker på att få den hjälp du är i behov av. 


Kommentarer är stängda.