Jobbar hemifrån med redovisningstjänster i Sollentuna

Jobbar hemifrån med redovisningstjänster i Sollentuna

Hej hopp kaffekopp mina kära bloggföljare

Idag sitter jag och jobbar hemifrån på min balkong i Sollentuna, det är tacksamt att ha ett sådant jobb ibland och just nu så passar det ju väldigt bra. Jag jobbar ju på en byrå som erbjuder redovisningstjänster och har alltid tyckt det varit väldigt roligt med ekonomi. Många av mina kompisar kunde inte förstå min fascination för siffror men det och ekonomi är något jag alltid varit intresserad av.

Vissa dagar kan jag jobba hemifrån och det är väldigt skönt, men samtidigt trivs jag ju bra på kontoret med. Men för mig gör det gott för motivationen att byta miljö lite ibland. Någon gång har jag suttit på ett lugnt café, det finns ett mysigt och bra café här i Sollentuna som är vanligt att besöka för just sådana som mig som jobbar vid datorn. Det märks att folk vill ha det lugnt och kunna jobba ostört så det är inte vanligt att det kommer dit ungdomar som sitter och pratar och umgås. Apropå ungdomar så är det roligt att vi har fler och fler unga företagare som vågar satsa på att starta egna företag och vill testa sina affärsidéer.

?Vi har flera unga företagare som tar hjälp av vår tjänster och jag tycker det är helt rätt. Man ska hellre fokusera på det man tycker är roligt och jobba med den delen av företaget som man brinner för och sedan kan man lämna bort de andra bitarna, till exempel ekonomin. Det är bättre att lägga den energin där för energi det lär gå åt ändå. Jag tror att de som lyckas bäst är de som inser och anammar det hårda jobbet men som också lär sig att fördela sin tid och sina resurser smart, annars orkar man sällan särskilt länge. Nu blir det nog att fylla på kaffekoppen innan jag fortsätter med redovisningen. Må så gott så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.