MVF Byggkonsult AB

MVF Byggkonsult AB

Hej och hallå! Det finns både ekonomiska och juridiska aspekter när det kommer till det här med bygglovsritningar och att få de rätta tillstånden för att komma igång med sitt bygge. Många tror nog att det bara är att fylla i något dokument och skicka in, och så kommer det att ordna sig. Riktigt så enkelt är det inte. Jag om någon vet! Jag befann mig i en situation där hela bygget riskerades att försenas med flera månader, så därför tog jag hjälp av ett företag som hjälper till med bygglovsritningar i Huddinge och Täby. MVF Byggkonsult heter det här företaget. 

 

Uppriktigt sagt var det inte bara det att hela bygget kunde bli försenat. I värsta fall skulle det inte bli av, och detta ville jag förhindra till varje pris. Jag är oerhört tacksam till att jag fick hjälp av MVF Byggkonsult, för är det något företag som vet hur en slipsten ska dras, så är det MVF Byggkonsult. Nu blev det dem som fyllde i alla bygglovshandlingar och bygglovsritningar och skötta kontakterna med kommunen. Det tog inte lång tid innan mitt bygglov beviljades och bygget kunde sätta igång. Så till alla er som planerar något bygge, så skulle jag vilja rekommendera er starkt att ta den här hjälpen som ni kan få av MVF Byggkonsult, när det gäller det här med era bygglovsritningar i Huddinge eller Täby. Det är värt att betala kostnaden för detta eftersom det ändå är en ganska ringa kostnad i förhållande till allt det övriga som kostar i samband med ett bygge. Oavsett om ditt kommande projekt är ett litet eller stort bygge, så är det klokt att ta hjälp av MVF Byggkonsult. 


Kommentarer är stängda.